Washington Capitals-Boston Bruins 1-3

Även fast Capitals förlorade matchen så tycker jag att den här matchen var deras näst bästa den här säsongen, bara matchen mot New Jersey har varit bättre. Och när det kommer till första perioder så var deras klart bästa hittills och då släppte de ändå in två mål och gjorde inget framåt. Men de var med i matchen från början och åkte inte bara  runt och gled i två perioder som de har gjort i många av de tidigare matcherna. Rätt attityd från början och om man går igenom laget spelare för spelare så är det svårt att hitta någon som inte hade rätt inställning i den här matchen tyvärr så visade sig inte den utmärkta inställningen i målprotokollet.

Washington vann skottstatistiken med 36-21.

Caps har fortfarande inte släppt in något mål i boxplay men power play som vanligtvis är Caps styrka fortsätter att gå trögt.

De var två fighter i matchen, gäsp.

Ovechkin fick ett mål bortdömt. Det var helt dock helt rätt beslut av domaren för han sköt inte pucken i mål utan slängde in den med handen.

Marcus Johansson gjorde sitt första mål i NHL, ahh de första målet är verkligen något speciellt. Men han forsätter att ha STORA problem med att vinna tekningar. I natt vann han bara två av nio eller 22%.

Annonser
Det här inlägget postades i Referat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s