8 anledningar att hata Chris Pronger

Ett återkommande inslag på den här bloggen kommer dagens hockeylänkar att vara, ett urval av de oändliga antalet hockeyrelaterade artiklar jag läser dagligen.

  • Karl Alzner drömmer om att flyga. (AHL)
  • Det har skrivits mycket om att Chris Pronger är en ny man, att han  har mognat och han inte gör dumma saker längre, yeah right. Om inte hans ”stöld” av pucken (hans egen förklaring är att han bara tar pucken för att slänga den i soporna där den hör hemma, hm ok.) för andra matchen i rad räckte för att övertyga er hittar ni åtta andra anledningar att hata honom i den här artikeln från (ESPN).
  • Dan Carcillo gör något dumt, oväntat verkligen. (Kuklas Korner) Jag håller med Adam Burish, det var den bästa tackling Carcillo har delat ut i år. Med tanke på vilken såpopera Flyers omklädningsrum verkar ha varit den här säsongen är det kanske inte så konstigt att spelarna försöker skada varandra. Det finns ju alltid fullt med mer eller mindre sanna rykten på nätet (oftast mindre sanna antagligen). Men de är sällan så offentliga som de varit i det här fallet, etablerade bloggar och även traditionell media har tagit upp det. Och så här sex månader efter all uppmärksamhet har lagt sig så skriver The Globe and Mail en vanligtvis återhållsam och traditionell tidning om minst tre skilsmässor bland Flyers spelarna. Ett tufft år för alla inblandade, det är nästan så att till och med jag som Capsfan kan känna lite sympati med dem.
  • Mike Vogel om hur viktigt det är med erfarenhet och det är inte en nyvunnen insikt för honom han hade ett blogginlägg om det redan innan Montreal vs Caps serien inleddes. (Dump and Chase 1 och 2)
Annonser
Det här inlägget postades i hockeylänkar, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till 8 anledningar att hata Chris Pronger

  1. xa2173 skriver:

    Nej, det är inte ens nära att jag tycker synd om detta Philly. Eagles kunde jag kanske sträckt mig till att kanske tycka synd om vid samma läge, men aldrig Flyers.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s